Obavještenje: Agencija za nadzor osiguranja u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede i ruralnog razvoja i Nacionalnim biroom osiguravača Crne Gore organizuje Okrugli sto na temu „Osiguranje u poljoprivredi“

Agencija za nadzor osiguranja će 15. oktobra 2014. godine u Podgorici u Hotelu Ramada, sa početkom u 9 časova, a u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede i ruralnog razvoja i Nacionalnim biroom osiguravača Crne Gore, organizovati Okrugli sto na temu „Osiguranje u poljoprivredi“ na kojem će se predstaviti značaj i uloga osiguranja u poljoprivredi, privrednoj grani izloženoj značajnim rizicima.

Na skupu će, osim najvišeg nivoa predstavnika institucija koje organizuju okrugli sto, biti prisutni i predstavnici institucija i kompanija iz regiona i Crne Gore, koji će svojim prezentacijama i diskusijom sa prisutnima, podijeliti svoja stručna znanja, iskustva i poglede na značaj i budućnost osiguranja u poljoprivredi u regionu i Crnoj Gori.

Cilj organizacije okruglog stola na ovu temu je potreba da se ukaže na važnost osiguranja u poljoprivredi, čiji je osnovni zadatak umanjivanje ili pokrivanje gubitaka poljoprivrednih proizvođača koji mogu nastati usljed djelovanja nepovoljnih vremenskih pojava i ostalih rizika kojima je izložena ova privredna grana.

 

ANO

Agencija za nadzor osiguranja je regulatorni organ koji je nadležan za nadzor poslovanja društava za osiguranje i drugih pravnih i fizičkih lica koja pružaju usluge u okviru djelatnosti osiguranja.

Opširnije

Kontakt

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+382 20 513 502
+382 20 513 503
Ul. Moskovska 17A M/C1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Google map