Savjet Agencije za nadzor osiguranja dao saglasnost na Sistem tarifa i uslova za osiguranje vlasnika motornih i priključnih vozila od odgovornosti za štete pričinjene trećim licima

Savjet Agencije za nadzor osiguranja Crne Gore je na sjednici održanoj dana 28. juna 2011. godine dao saglasnost na Sistem tarifa i uslova za osiguranje vlasnika motornih i priključnih vozila od odgovornosti za štete pričinjene trećim licima (AO), predložen od strane Udruženja – Nacionalnog biroa osiguravača Crne Gore.

Obavještenje: Prijedlog pravilnika o bližim kriterijumima i načinu obračunavanja tehničkih rezervi za rezervisane štete

Agencija za nadzor osiguranja je izradila Prijedlog pravilnika o bližim kriterijumima i načinu obračunavanja tehničkih rezervi za rezervisane štete.Sve komentare, prijedloge i sugestije na Prijedlog pravilnika o bližim kriterijumima i načinu obračunavanja tehničkih rezervi za rezervisane štete možete dostaviti Agenciji za nadzor osiguranja na adresu: ul. Kralja Nikole 27A/III, Podgorica, fax: +382 20 442 830 ili e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.';document.getElementById('cloaked242a9cb0d335e644922bc9974ef888').innerHTML += ''+addy_texted242a9cb0d335e644922bc9974ef888+'<\/a>'; Ova adresa el.pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je vidjeli , do utorka 14. juna 2011. godine.

Obavještenje o polaganju stručnog ispita za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju

Obavještavaju se kandidati koji su se prijavili za polaganje stručnog ispita za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju, da će se polaganje održati u dvije grupe u ponedeljak 30. maja 2011. godine.

 Preuzmite raspored polaganja (PDF format)

Ispit će se održati u prostorijama Agencije za nadzor osiguranja, Kralja Nikole 27A/III. 
Prilikom pristupanja polaganju ispita kandidat je dužan ponijeti ličnu kartu, odnosno pasoš, radi identifikacije.

 

Obavještenje: Međunarodni seminar o propisima evropskog finansijskog sektora i izazovima za zemlje kandidate za članstvo u Evropskoj uniji

Twining projekat Jačanje regulatornih i supervizorskih kapaciteta finansijskih regulatora u Crnoj Gori, koji finansira Evropska unija, organizuje Međunarodni seminar o propisima iz evropskog finansijskog sektora i izazovima za zemlje kandidate za članstvo u Evropskoj uniji. Seminar će se održati  u utorak 22. marta 2011 u hotelu Podgorica. Novinari su pozvani da prisustviju sjednici početka seminara od 9 30h – 10 10h.

ANO

Agencija za nadzor osiguranja je regulatorni organ koji je nadležan za nadzor poslovanja društava za osiguranje i drugih pravnih i fizičkih lica koja pružaju usluge u okviru djelatnosti osiguranja.

Opširnije

Kontakt

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+382 20 513 502
+382 20 513 503
Ul. Moskovska 17A M/C1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Google map