Poziv na javnu raspravu povodom donošenja Pravilnika o kontnom okviru društva za osiguranje i Pravilnika o načinu procjenjivanja aktive društva za osiguranje

Obavještavaju se društva za osiguranje, revizori njihovih finansijskih izvještaja, institucije za računovodstvo i reviziju i drugi zainteresovani da se uključe u javnu raspravu o Nacrtu Kontnog okvira društava za osiguranja i Nacrtu Pravilnika o načinu procjenjivanja aktive društva za osiguranje.

Sve komentare, primjedbe, prijedloge i sugestije na nacrte Kontnog okvira i Pravilnika o načinu procjenjivanja aktive društva za osiguranje treba dostaviti Agenciji za nadzor osiguranja, na adresu: Podgorica, ul.Kralja Nikole 27A/III, fax: 020/442-830, ili e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Javna rasprava traje od 1. marta do 30. marta 2010. godine.

Ovdje možete preuzeti nacrte: Pravilnik o kontnom okviru društva za osiguranje i Pravilnik o načinu procjenjivanja aktive društva za osiguranje.

ANO

Agencija za nadzor osiguranja je regulatorni organ koji je nadležan za nadzor poslovanja društava za osiguranje i drugih pravnih i fizičkih lica koja pružaju usluge u okviru djelatnosti osiguranja.

Opširnije

Kontakt

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+382 20 513 502
+382 20 513 503
Ul. Moskovska 17A M/C1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Google map