Predsjednik Savjeta Agencije za nadzor osiguranja - gospodin Branko Vujović prisustvovao 4 sastanku CESEE ISI

Predsjednik Savjeta Agencije za nadzor osiguranja, g-din Branko Vujović, prisustvovao je četvrtom sastanku inicijative supervizora osiguranja centralne, istočne i jugoistočne Evrope (CESEE ISI), koji je održan u Beču 6. decembra 2012. godine, u organizaciji austrijskog regulatora za finansijska tržišta FMA i mađarskog supervizora finansijskih tržišta.

Sastanku su prisustvovali predstavnici regulatora tržišta osiguranja iz: Albanije, Austrije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Estonije, Mađarske, Makedonije, Moldavije, Poljske, Republike Kosova, Republike Srpske, Srbije, Slovačke i Slovenije.

Na sastanku su razmijenjena iskustva zemalja u dijelu efektivne strukture nadzora, bankoosiguranja, alternativnih mehanizama za rješavanje sporova u osiguranju i proizvoda životnog osiguranja u svijetlu aktuelnog ekonomskog ambijenta.

 

ANO

Agencija za nadzor osiguranja je regulatorni organ koji je nadležan za nadzor poslovanja društava za osiguranje i drugih pravnih i fizičkih lica koja pružaju usluge u okviru djelatnosti osiguranja.

Opširnije

Kontakt

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+382 20 513 502
+382 20 513 503
Ul. Moskovska 17A M/C1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Google map