SAOPŠTENJE: Agencija za nadzor osiguranja Crne Gore organizovaće šesti sastanak zemalja centralne, istočne i jugoistočne Evrope

Agencija za nadzor osiguranja Crne Gore će 8. oktobra 2013. godine u Pržnom, biti domaćin šestog sastanka Inicijative supervizora osiguranja centralne, istočne i jugoistočne Evrope (Insurance Supervision Initiative of the Central, Eastern, and South-Eastern Europe (CESEE ISI), na kojem će prisustvovati 35 učesnika iz Albanije, Austrije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Kosova, Makedonije, Moldavije, Poljske, Srbije, Slovačke, Slovenije i Crne Gore.

 

Ovim će biti nastavljena praksa održavanja sastanaka regulatora osiguranja koja je započeta 2011. godine, a Crna Gore će prvi put biti domaćin ovako značajnog susreta.Održavanje ovih sastanaka je inicirano iz potrebe razmjene iskustava supervizora osiguranja, kako iz zemalja u EU, tako i onih koje su na putu da to postanu.

ANO

Agencija za nadzor osiguranja je regulatorni organ koji je nadležan za nadzor poslovanja društava za osiguranje i drugih pravnih i fizičkih lica koja pružaju usluge u okviru djelatnosti osiguranja.

Opširnije

Kontakt

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+382 20 513 502
+382 20 513 503
Ul. Moskovska 17A M/C1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Google map