Saopštenje: Predstavnici Agencije za nadzor osiguranja Branko Vujović, predsjednik Savjeta Agencije, Biljana Pantović, direktorica i Lidija Drobnjak, pomoćnik direktora su boravili u radnoj posjeti Udruženju osiguravača Austrije (VVO)

IMG 2812 VVo

Predstavnici Agencije za nadzor osiguranja Branko Vujović, predsjednik Savjeta Agencije, Biljana Pantović, direktorica i Lidija Drobnjak, pomoćnik direktora su dana 11. oktobra 2017. godine boravili u radnoj posjeti Udruženju osiguravača Austrije (VVO). Tokom bilateralne posjete razgovaralo se o trendovima i razvojnim potencijalima tržišta osiguranja Crne Gore, pokazateljima poslovanja austrijskih osiguravača u Crnoj Gori, novinama u izradi zakonske i podzakonske regulative u Crnoj Gori, trendovima na austrijskom tržištu osiguranja, austrijskom iskustvu u procesu implementacije Solventnosti II kao i o izazovima u procesu pripreme za primjenu Direktive o distribuciji proizvoda.

 

ANO

Agencija za nadzor osiguranja je regulatorni organ koji je nadležan za nadzor poslovanja društava za osiguranje i drugih pravnih i fizičkih lica koja pružaju usluge u okviru djelatnosti osiguranja.

Opširnije

Kontakt

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+382 20 513 502
+382 20 513 503
Ul. Moskovska 17A M/C1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Google map