Sjednice Savjeta

312. sjednica Savjeta Agencije za nadzor osiguranja

Savjet Agencije za nadzor osiguranja je dana 13. 10. 2020. godine održao 312. sjednicu, na kojoj je, između ostalog, usvojeno sljedeće:

- Rješenje o izdavanju ovlašćenja za obavljanje poslova zastupanja u osiguranju (Andrijani Pinjatić  iz Tivta, Mariji Srdanović  iz Podgorice, Nini Abramović  iz Bara, Samiru Išmiću iz Ulcinja i Vesni Stanišić  iz Budve);

- Rješenja o izdavanju ovlašćenja za obavljanje poslova zastupanja i posredovanja u osiguranju  (Aleksandru Božoviću iz Podgorice,  Danki Golubić iz Bara, Emini Ećo iz Bijelog Polja, Ivani Čavić iz Nikšića, Ivani Nikčević iz Nikšića,  Ivani Pešić iz Podgorice, Vladimirki Marković iz Nikšića, Jeleni Perović iz Nikšića, Maji Kovačević iz Danilovgrada, Mariji Vulanović iz Nikšića, Mileni Roganović iz Cetinja,  Silvii Medunjanin iz Kotora, Sandri Kažić iz Podgorice, Tanji Čolaković iz Herceg Novog i Tanji Tomanović iz Cetinja).

ANO

Agencija za nadzor osiguranja je regulatorni organ koji je nadležan za nadzor poslovanja društava za osiguranje i drugih pravnih i fizičkih lica koja pružaju usluge u okviru djelatnosti osiguranja.

Opširnije

Kontakt

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+382 20 513 502
+382 20 513 503
Ul. Moskovska 17A M/C1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Google map