Sjednice Savjeta

335. sjednica Savjeta Agencije za nadzor osiguranja

Savjet Agencije za nadzor osiguranja je dana 26.07. 2021. godine održao 335. sjednicu, na kojoj je, između ostalog, usvojeno sljedeće:

  1. Odluka o stavljanju van snage Stroge preporuke br. 01-262/5-20 od 03.04.2020. godine;
  2. Smjernice o kriterijumima za isplatu dividende društava za osiguranje;
  3. Pravilnik o poslovnoj tajni Agencije za nadzor osiguranja;
  4. Mišljenje povodom pitanjada li bi lice koje je imenovano za izvršnog direktora i koje je zaključilo ugovor o regulisanju prava i obaveza sa društvom za osiguranje (menadžerski ugovor) moglo dobiti saglasnost Agencije za nadzor osiguranja za imenovanje za izvršnog direktora društva za osiguranje;
  5. Rješenje o davanju odobrenja društvu za osiguranje “Lovćen životna osiguranja“ AD Podgorica, za izbor društva za reviziju „Deloitte“ d.o.o. Podgorica;
  6. Rješenja o izdavanju ovlašćenja za obavljanje poslova zastupanja/posredovanja/zastupanja i posredovanja u osiguranju (Ani Janković, Andrijani Marić, Bojani Bošković, Bojani Jeknić, Branki Đurović, Daliborki Spasojević, Danijeli Milović, Denisu Šehoviću, Elmi Murić, Kočan Elviru, Goranu Gojkoviću, Jasni Ražnatović, Jeleni Kastartović, Jovici Boriloviću, Osmanagić Mensuru, Nadi Svilanović, Nemanji Marić, Ognjenu Vujoševiću, Radoju Delibašiću, Sanji Stijović, Vesni Rajković Raketić, Ivani Marić, Nemanji Marić, Aleksandri Raičević, Anđeli Radunović, Dajani Nedić, Daliboru Pejoviću, Dragani Bojović, Jeleni Ivanović, Kseniji Malović, Mariji Maksić, Gubeirnić Merzi i Veljku Kolinoviću).

ANO

Agencija za nadzor osiguranja je regulatorni organ koji je nadležan za nadzor poslovanja društava za osiguranje i drugih pravnih i fizičkih lica koja pružaju usluge u okviru djelatnosti osiguranja.

Opširnije

Kontakt

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+382 20 513 502
+382 20 513 503
Ul. Moskovska 17A M/C1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Google map