Agencija za nadzor osiguranja obavještava zainteresovana fizička lica o organizaciji stručnog ispita za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju

Agencija za nadzor osiguranja obavještava zainteresovana fizička lica da će stručni ispit za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju biti održan u decembru mjesecu 2022.godine, imajući u vidu da je Savjet Agencije za nadzor osiguranja na 369. sjednici usvojio novi Pravilnik o sadržini i načinu polaganja ispita za posredovanje, odnosno zastupanje u osiguranja (Pravilnik). Pravilnik stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u “Službenom listu  Crne Gore”.

U skladu sa novim pravilnikom, ispit će se od ovog ispitnog roka polagati u elektronskoj formi, koja će ujedno omogućiti kandidatima brži uvid u sopstvene rezultate i informaciju da li je (i koliko) predmeta potrebno polagati u narednom ispitnom roku.

Obavještenje o polaganju stručnog ispita za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju biće objavljeno na sajtu Agencije najkasnije 30 dana prije dana održavanja ispita, pa molimo sve zainteresovane da redovno prate obavještenja.“

ANO

Agencija za nadzor osiguranja je regulatorni organ koji je nadležan za nadzor poslovanja društava za osiguranje i drugih pravnih i fizičkih lica koja pružaju usluge u okviru djelatnosti osiguranja.

Opširnije

Kontakt

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+382 20 513 502
+382 20 513 503
Ul. Moskovska 17A M/C1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Google map