ANO vijesti

Rezultati polaganja stručnog ispita za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju

Obavještavaju se kandidati koji su u petak, 30. 11. 2012. godine, polagali stručni ispit za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju, da rezultate polaganja mogu pogledat OVDJE.
Kandidati mogu izvršiti uvid u svoj rad i uputiti pisani prigovor ispitnoj komisiji, adresran na predsjednika komisije, najkasnije do 11. 12. 2012. godine. Za uvid u test potrebno je prethodno dogovoriti termin sa sekretarom komisije, Marije Manojlović na tel.br. 020/235-564.
Kandidati koji su na spisku za popravni ispit pozivaju se da prate informacije na sajtu Agencije kako bi bili informisani o datumu održavanja narednog roka.

Obavještenje o polaganju stručnog ispita za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju

Obavještavaju se sva lica koja su se prijavila za polaganje stručnog ispita za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju, da će se polaganje održati u petak, 30. novembra 2012. godine sa početkom u 17:00 časova u amfiteatru A2 (II sprat) Univerziteta Donja Gorica (UDG) u Donjoj Gorici, Podgorica.

Spisak kandidata koji su ispunili uslove za polaganje stručnog ispita propisane Pravilnikom o sadržini i načinu polaganja stručnog ispita za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju, možete preuzeti ovdje.

Predstavnici austrijskog Regulatora finansijskih tržišta FMA – Finanzmarktaufsicht in Österreich boravili u radnoj posjeti Agenciji za nadzor osiguranja Crne Gore

Predstavnici austrijskog Regulatora finansijskih tržišta FMA – Finanzmarktaufsicht in Österreich boravili na čelu sa gospodinom Peterom Braumuellerom, direktorom supervizije osiguranja i penzionih fondova i predsjednikom Međunarodnog udruženja supervizora osiguranja (IAIS) boravili su u dvodnevnoj radnoj posjeti Agenciji za nadzor osiguranja Crne Gore.

ANO

Agencija za nadzor osiguranja je regulatorni organ koji je nadležan za nadzor poslovanja društava za osiguranje i drugih pravnih i fizičkih lica koja pružaju usluge u okviru djelatnosti osiguranja.

Opširnije

Kontakt

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+382 20 513 502
+382 20 513 503
Ul. Moskovska 17A M/C1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Google map