ANO vijesti

Obavještenje: Prijedlog pravilnika o bližim kriterijumima i načinu obračunavanja tehničkih rezervi za rezervisane štete

Agencija za nadzor osiguranja je izradila Prijedlog pravilnika o bližim kriterijumima i načinu obračunavanja tehničkih rezervi za rezervisane štete.Sve komentare, prijedloge i sugestije na Prijedlog pravilnika o bližim kriterijumima i načinu obračunavanja tehničkih rezervi za rezervisane štete možete dostaviti Agenciji za nadzor osiguranja na adresu: ul. Kralja Nikole 27A/III, Podgorica, fax: +382 20 442 830 ili e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.';document.getElementById('cloak4fcf088b7046b1ca4ace279fa1bf9c6a').innerHTML += ''+addy_text4fcf088b7046b1ca4ace279fa1bf9c6a+'<\/a>'; Ova adresa el.pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je vidjeli , do utorka 14. juna 2011. godine.

Obavještenje o polaganju stručnog ispita za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju

Obavještavaju se kandidati koji su se prijavili za polaganje stručnog ispita za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju, da će se polaganje održati u dvije grupe u ponedeljak 30. maja 2011. godine.

 Preuzmite raspored polaganja (PDF format)

Ispit će se održati u prostorijama Agencije za nadzor osiguranja, Kralja Nikole 27A/III. 
Prilikom pristupanja polaganju ispita kandidat je dužan ponijeti ličnu kartu, odnosno pasoš, radi identifikacije.

 

Obavještenje: Međunarodni seminar o propisima evropskog finansijskog sektora i izazovima za zemlje kandidate za članstvo u Evropskoj uniji

Twining projekat Jačanje regulatornih i supervizorskih kapaciteta finansijskih regulatora u Crnoj Gori, koji finansira Evropska unija, organizuje Međunarodni seminar o propisima iz evropskog finansijskog sektora i izazovima za zemlje kandidate za članstvo u Evropskoj uniji. Seminar će se održati  u utorak 22. marta 2011 u hotelu Podgorica. Novinari su pozvani da prisustviju sjednici početka seminara od 9 30h – 10 10h.

Obavještenje o mjestu i vremenu polaganja stručnog ispita za obavljanje poslova zastupanja, odnosno posredovanja u osiguranju

Obavještavaju se kandidati koji su se prijavili za polaganje stručnog ispita za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju, da će se polaganje održati 30. novembra 2010. godine sa početkom u 16.30h u prostorijama Agencije za nadzor osiguranja, Kralja Nikole 27A/III. Prilikom pristupanja polaganju ispita kandidat je dužan ponijeti ličnu kartu, odnosno pasoš, radi identifikacije.

ANO

Agencija za nadzor osiguranja je regulatorni organ koji je nadležan za nadzor poslovanja društava za osiguranje i drugih pravnih i fizičkih lica koja pružaju usluge u okviru djelatnosti osiguranja.

Opširnije

Kontakt

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+382 20 513 502
+382 20 513 503
Ul. Moskovska 17A M/C1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Google map