ANO vijesti

Obavještenje za kandidate koji su se prijavili za polaganje stručnog ispita

Obavještavaju se kandidati koji su se prijavili za polaganje stručnog ispita za obavljanje poslova posredovanja, odnosno zastupanja u osiguranju, da će se polaganje održati 06. decembra 2009. godine u Sali 1 /prizemlje/ na Ekonomskom fakultetu u Podgorici, sa početkom u 15.00 časova.

Mole se kandidati da sa sobom ponesu ličnu kartu, odnosno pasoš, radi identifikacije.

Predsjednik Savjeta Agencije, g-din Vladimir Kavarić boravio u posjeti austrijskom Regulatoru finansijskog tržišta

Predsjednik Savjeta Agencije za nadzor osiguranja, dr Vladimir Kavarić sa saradnicima boravio je u posjeti Regulatoru finansijskog tržišta Austrije - FMA (Austrian Financial Market Authority). Predstavnici Agencije za nadzor osiguranja sastali su se sa direktorom sektora za nadzor osiguravajućih kompanija u FMA-u, g-dinom Peter Braumüller-om, šefom Odsjeka za međunarodne odnose i evropske integracije, g-dinom Stephan Karas-om i savjetnicom u Odsjeku za međunarodne odnose i evropske integracije, g-đom Gudrun Bolech 19.novembra 2009. godine u Beču, Austrija.

Promjena e-mail adresa Agencije

Obavještavaju se posjetioci ANO sajta da su e-mail adrese Agencije za nadzor osiguranja u upotrebi do 08.02.2009. godine, do kada će se koristiti završetak @ano.cg.yu.

Sve e-mail adrese od tog datuma završavaće se sa @ano.co.me.

ANO

Agencija za nadzor osiguranja je regulatorni organ koji je nadležan za nadzor poslovanja društava za osiguranje i drugih pravnih i fizičkih lica koja pružaju usluge u okviru djelatnosti osiguranja.

Opširnije

Kontakt

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+382 20 513 502
+382 20 513 503
Ul. Moskovska 17A M/C1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Google map