353. sjednica Savjeta Agencije za nadzor osiguranja

Savjet Agencije za nadzor osiguranja je dana 23.03.2022. godine održao 353. sjednicu, na kojoj je, između ostalog, usvojeno sljedeće:

1. Pravilnik o stavljanju van snage Pravilnika o jedinstvenim kriterijumima za utvrđivanje naknade nematerijalne i nekih vidova materijalne štete;

2. Pravilnik o stavljanju van snage Pravilnika o jedinstvenim kriterijumima za procjenu štete na vozilima i štete koja je posljedica nemogućnosti korišćenja vozila;

3. Pravilnik o stavljanju van snage Pravilnika o određivanju procenta trajnog gubitka opšte radne sposobnosti (invaliditeta) odnosno umanjenja opšte životne aktivnosti fizičkih lica kao posljedice povređivanja u saobraćajnoj nezgodi;

4. Mišljenje u vezi sa članom 48 Zakona o osiguranju;

5. Rješenje o davanju saglasnosti društvu za osiguranje „Grawe osiguranje“ AD Podgorica na izmjene i dopune statuta;

6. Rješenje o davanju odobrenja društvu za osiguranje „Grawe osiguranje“ AD Podgorica za izbor spoljnjeg revizora;

7. Rješenja o davanju saglasnosti društvu za osiguranje Wiener Städtische životno osiguranje AD Podgorica za imenovanje članova odbora direktora (Peter Höfinger, Gerhard Lahner, Damir Ivaštinović);

8. Rješenja o izdavanju ovlašćenja za obavljanje poslova zastupanja/zastupanja i posredovanja u osiguranju (Jadranka Irić, Kristina Jokić, Peđa Martinović, Olivera Vukić).

352. sjednica Savjeta Agencije za nadzor osiguranja

Savjet Agencije za nadzor osiguranja je dana 08.03.2022. godine održao 352. sjednicu, na kojoj je, između ostalog, usvojeno sljedeće:

1.Rješenje po zahtjevu Saveza slijepih Crne Gore za slobodan pristup informacijama;

2.Rješenje po zahtjevu Centra za građansko obrazovanje za slobodan pristup informacijama.

350. sjednica Savjeta Agencije za nadzor osiguranja

Savjet Agencije za nadzor osiguranja je dana 14.02.2022. godine održao 350. sjednicu, na kojoj je, između ostalog, usvojeno sljedeće:

350.sednica

1. Rješenje o davanju odobrenja za izbor spoljnjeg revizora društvu za osiguranje „Wiener Städtische životno osiguranje“ AD Podgorica;

2. Rješenje o davanju saglasnosti za obavljanje poslova zastupanja u osiguranju „Lovćen banci“ AD Podgorica;

3. Rješenja o izdavanju ovlašćenja za obavljanje poslova posredovanja/zastupanja/posredovanja i zastupanja u osiguranju (Snežana Madžgalj, Aneta Jovanović, Anja Duletić, Biserka Dlabač, Ena Hasanagić, Irena Ćulafić Nikolić, Ivana Kalezić, Ivana Parapid, Katarina Vukojičić, Marina Mudreša, Marko Terzić, Milica Rakočević, Milica Šćepanović, Slavoljub Marsenić, Snežana Perović).

348. sjednica Savjeta Agencije za nadzor osiguranja

Savjet Agencije za nadzor osiguranja je dana 10.01.2022. godine održao 348. sjednicu, na kojoj je, između ostalog, usvojeno sljedeće:

  1. Rješenje o izdavanju dozvole za obavljanje poslova posredovanja u osiguranju društvu za posredovanje u osiguranju „Genius Broker Solutions“ DOO Podgorica;
  2. Odluka o određivanju dodatnog ispitnog roka za stručni ispit za obavljanje poslova zastupanja odnosno posredovanja u osiguranju.

347. sjednica Savjeta Agencije za nadzor osiguranja

Savjet Agencije za nadzor osiguranja je dana 30.12.2021. godine održao 347. sjednicu, na kojoj je usvojeno Rješenje o davanju saglasnosti na izmjene i dopune Statuta Udruženje - Nacionalni biro osiguravača Crne Gore.

346. sjednica Savjeta Agencije za nadzor osiguranja

Savjet Agencije za nadzor osiguranja je dana 27.12. 2021. godine održao 346. sjednicu, na kojoj je, između ostalog, usvojeno sljedeće:

3461.      Odluka o visini redovnog doprinosa Garantnom fondu za 2022. godinu;

2.     Rješenje o izdavanju ovlašćenja za obavljanje poslova zastupanja i posredovanja u osiguranju Slavku Antiću.

 

ANO

Agencija za nadzor osiguranja je regulatorni organ koji je nadležan za nadzor poslovanja društava za osiguranje i drugih pravnih i fizičkih lica koja pružaju usluge u okviru djelatnosti osiguranja.

Opširnije

Kontakt

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+382 20 513 502
+382 20 513 503
Ul. Moskovska 17A M/C1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Google map