321. sjednica Savjeta Agencije za nadzor osiguranja

Savjet Agencije za nadzor osiguranja je dana 30. 12. 2020. godine održao 321. sjednicu, na kojoj je, između ostalog, usvojeno sljedeće:

1. Odluka o visini redovnog doprinosa Garantnom fondu za 2021. godinu;

2. Rješenje o davanju saglasnosti na izmjene Statuta „Wiener Städtische životno osiguranje“ AD Podgorica;

3. Rješenje o davanju saglasnosti za imenovanje Nele Belević na mjesto izvršne direktorice u „Uniqa neživotno osiguranje.

320. sjednica Savjeta Agencije za nadzor osiguranja

Savjet Agencije za nadzor osiguranja je dana 24. 12. 2020. godine održao 320. sjednicu, na kojoj je, između ostalog, usvojeno sljedeće:

1. Rješenje o izdavanju dozvole za obavljanje poslova posredovanja u osiguranju „Bona Fide Broker“ DOO Podgorica;

2. Rješenje o davanju saglasnosti za osnivanje organizacionog dijela - podružnice društvu za osiguranje „Sava osiguranje“ AD Podgorica;

3. Rješenje o izdavanju ovlašćenja za obavljanje poslova zastupanja u osiguranju Mariji Savović  iz Podgorice.

318. sjednica Savjeta Agencije za nadzor osiguranja

Savjet Agencije za nadzor osiguranja je dana 08. 12. 2020. godine održao 318. sjednicu, na kojoj je, između ostalog, usvojeno sljedeće:

1. Rješenje o davanju odobrenja društvu za osiguranje „Uniqa neživotno osiguranje“ AD Podgorica, za imenovanje društva za reviziju, računovodstvene, finansijske i konsalting usluge „PricewatherhouseCoopers“ DOO Podgorica;

2. Rješenje o davanju odobrenja društvu za osiguranje „Uniqa životno osiguranje“ AD Podgorica, za imenovanje društva za reviziju, računovodstvene, finansijske i konsalting usluge „PricewatherhouseCoopers“ DOO Podgorica.

317. sjednica Savjeta Agencije za nadzor osiguranja

Savjet Agencije za nadzor osiguranje je na 317. sjednici Savjeta odrzanoj dana 02.12.2020. godinio donio Odluku o raspisivanju javnog konkursa za imenovanje direktora/ice  Agencije za nadzor osiguranja. 

Tekst Javnog konkursa mozete preuzeti OVDJE.

315. sjednica Savjeta Agencije za nadzor osiguranja

Savjet Agencije za nadzor osiguranja je dana 18. 11. 2020. godine održao 315. sjednicu, na kojoj je, između ostalog, usvojeno sljedeće:

  1. Rješenje o davanju saglasnosti Grazer Wechselseitige Versicherung Aktiengesellschaft, Grac, Austrija, za sticanje direktnog kvalifikovanog učešća u Swiss osiguranje AD Podgorica, u visini od 100% učešća u akcijskom kapitalu;
  2. Rješenje o davanju saglasnosti Grawe – Vermogensverwaltung, Grac, Austrija, za sticanje indirektnog kvalifikovanog učešća u Swiss osiguranje AD Podgorica, u visini od 100% učešća u akcijskom kapitalu.

314. sjednica Savjeta Agencije za nadzor osiguranja

Savjet Agencije za nadzor osiguranja je dana 09. 11. 2020. godine održao 314. sjednicu, na kojoj je, između ostalog, usvojena Odluka o odlaganju održavanja redovnog novembarskog ispitnog roka za stručni ispit za obavljanje poslova zastupanja odnosno posredovanja u osiguranju.

ANO

Agencija za nadzor osiguranja je regulatorni organ koji je nadležan za nadzor poslovanja društava za osiguranje i drugih pravnih i fizičkih lica koja pružaju usluge u okviru djelatnosti osiguranja.

Opširnije

Kontakt

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
+382 20 513 502
+382 20 513 503
Ul. Moskovska 17A M/C1, 81000 Podgorica, Crna Gora

Google map